ekipa

akademija za varuske nika

Nika Kajnih

Ustanoviteljica Akademije za varuške
in spletnega iskalnika Varuška po meri

Sem Nika Kajnih, po izobrazbi učiteljica razrednega pouka z angleščino. Po srednji šoli sem si vzela prosto leto, ki sem ga izkoristila kot varuška in AuPair v ZDA, kar od takrat naprej vpliva na vse, kar počnem.
Po vrnitvi v Slovenijo sem ob študiju nadaljevala z varstvom otrok.

Zaradi vseh priporočil in posledično prezasedenosti sem leta 2015 ustanovila tedaj prvi spletni iskalnik varušk v Sloveniji, da bi družinam pomagala najti zanesljivo varstvo za njihove otroke. Po triletnem mirovanju, ko sem se posvečala svojima dvema hčerkama, je končno pravi čas za nadgradnjo. Ciljev je veliko, spremembe pa so nujno potrebne.

Z Akademijo za varuške želimo vplivati na prihodnost vseh vpletenih na področju varstva otrok v Sloveniji.

akademija za varuske tjasa

Tjaša Kenda

Programski vodja

Sem Tjaša Kenda, po izobrazbi diplomirana komunikologinja, magister poslovnih ved in diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, predvsem pa ženska z veliko energije, vedno željna znanja in polna ljubezni za delo z otroki.

V stalnem iskanju priložnosti za obogatitev področja predšolske vzgoje, sem se z veseljem pridružila ekipi Akademije za varuške, kjer sem odgovorna za vsebinsko in organizacijsko področje programa akademije, sicer pa sem ustanoviteljica zasebnega vrtca Mini vrtec in organizatorka družinskega dogodka Mini vrtiljak.

Iz vsakodnevne prakse iz vrtca in kot mama sem seznanjena z otroki različnih starosti, s starši ter s strokovnimi delavci na področju predšolske vzgoje, kjer so pomemben del tudi varuške in varuhi. Naš cilj je razširiti znanje in izkušnje vseh, ki so aktivni pri delu z otroki.

Maja Plohl

Marketing in PR

Ljubezen do fotografije me je po gimnaziji vodila do študija na Šoli uporabnih umetnosti v Ljubljani, kasneje pa sem se odločila še za študij komunikologije na Fakulteti za družbene vede.

Delovne izkušnje sem nabirala tako na področju varstva otrok, medijev, organizacije dogodkov (sejmov in konferenc), daleč največ izkušenj pa sem pridobila na dosedanji samostojni podjetniški poti, tako v okviru vodenja lastne spletne trgovine, kot tudi širše. Sodelujem pri oblikovanju strategij in družbenih profilov različnih podjetij in projektov.

Pri Akademiji za varuške skrbim za področje marketinga in PR.

Shopping Cart