komu je namenjena

Akademija za varuške je namenjena VSEM, ki se že ukvarjate z varstvom otrok ali s tem šele začenjate. Čeprav v imenu in besedilih nagovarjamo ženski spol, ker je v tej panogi prevladujoč, v Akademijo najlepše vabimo tudi varuhe. Želimo si vplivati na zmanjšanje predsodkov o moških v tem poklicu.

Akademija je prava odločitev za vas, če:

*ste zaključili srednjo vzgojiteljsko šolo ali celo univerzitetni program, saj vam bo Akademija pomagala slediti aktualnim smernicam v vzgoji. To vam bo olajšalo uvajanje pri posameznih družinah, ker vsaka sledi določenim prepričanjem in so jim ta znanja vedno bolj pomembna.

*ste se izobraževali v kateri koli drugi pedagoški smeri, saj boste v programu Akademije poleg aktualnih smernic o vzgoji izvedeli tudi vse o negi in razvoju dojenčkov in malčkov.

*se vaše dosedanje izobraževanje ni dotikalo pedagoških tem, saj boste na Akademiji predelali vse, kar morate vedeti, da se lahko tudi profesionalno začnete ukvarjati z varstvom otrok.

Ena izmed prvih stvari, ki jo družine preverijo na razgovoru, je izobrazba. Po končani Akademiji boste lahko tudi na to vprašanje odgovorili samozavestno.
Akademija za varuške je najhitrejši in najugodnejši način, da pridobite potrebno znanje o dojenčkih in malčkih.

Shopping Cart