Natečaj Postani ”MODRA VARUŠKA”

Zadeni vpisnino na spomladansko Akademijo za varuške!

Baby Center Slovenija in Akademija za varuške vabita k sodelovanju na natečaju Postani “Modra varuška”. Na e-naslov prijave@akademijazavaruske.si nam pošlji kratko video predstavitev (30-60 sekund) in povej, zakaj bi izbrali prav tebe. K prijavi seveda vabljeni tudi moški varuhi.

Prijave zbiramo do četrtka, 28.3., do polnoči.
29.3. bomo obvestili kandidate v ožjem izboru, dva zmagovalna kandidata pa bosta 2.4. prejela brezplačno vpisnino na Akademijo za varuške, ki bo potekala od 5. do 7. aprila 2024 v Ljubljani (BTC).

*POGOJI NAGRADNE IGRE*
Upoštevane bodo prijave, ki bodo prispele do četrtka, 28.3.2024, do polnoči. Kandidati v ožjem izboru bodo o tem obveščeni v petek, 29.3.2024. Dva zmagovalna kandidata bosta v torek, 2.4.2024 prejela brezplačno vpisnino na Akademijo za varuške, ki bo potekala od 5. do 7. aprila 2024 v Ljubljani (Javni zavod Cene Štupar – BTC).

Zmagovalna kandidata bosta na aprilski Akademiji za varuške nosila majico BabyCentra, in s tem predstavljala omenjeno podjetje. Vključena bosta tudi na animacijskih dogodkih v BabyCenter poslovalnicah in drugje (glede na razpoložljivost in proti plačilu).

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart